سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, September 1, 2008

++ Doa cari Jodoh...

Doa Cari Jodoh...
"Ya Tuhan , kalau dia memang
jodohku,

jodohkanlah...

Tapi kalau bukan jodohku,

Jodohkanlah jugak...

Jika dia tidak berjodoh
denganku,

maka jadikanlah kami jodoh...

Kalau dia bukan jodohku,

jangan sampai dia dapat jodoh
yang
lain,
selain
aku...

Kalau dia tidak bisa di jodohkan
denganku,

jangan sampai dia dapat jodoh
yang
lain,

biarkan dia tidak berjodoh sama
seperti

diriku...

Dan saat dia telah tidak memiliki
jodoh,

jodohkanlah kami kembali...

Kalau dia jodoh orang lain,

putuskanlah!

Jodohkanlah dengan ku....

Jika dia tetap menjadi jodoh
orang lain,

biar orang itu ketemu jodoh
dengan
yang
lain dulu
dan

kemudian jodohkan kembali dia
dengan
ku ...

"Amin...".

heheheh..bacerlaa doa ni kalo
nk cari
jodoh..ekk!
u all cube la test...

mane tahu kalo2 jd
hehehehehe...(",)
bergurau jer dibulan puasa ni..
jgn pula anggap serius k!

\(^0^)/ uhuhuhuhhu...........

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam