سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, May 15, 2008

++NEW CAR.....

Nissan Latio 1.6..


Assalamualaikum..so petang tadi..abah dan mak dah amik kereta baru yang ditempah 2 minggu lepas...Alhamdulillah..akhirnya dapat juga aku tengok dan merasai kereta Nissan LATIO 1.6..kereta tu..abah dan tok bak dah baca surah Yassin dan kereta tu dijirus dengan air yang dibaca surah Yassin tadi...dengan harapan xdelah benda buruk berlaku semasa naik kereta baru ni...InsyaAllah..


best jugaklah...walaupun aku xdapat duduk kat dalam tu kejap [ sebb aku kene jage si kecik Fatimah tu ]..membuatkan aku terpakse melihat dalam kete tu dari luar..huhu..

xpelah..aku x kisah sangat..


so..kete ni..bagi aku nampak cam sporty..kalau women bawa..nampak cool aje..sebab design and kaler yang mak pilih tu..memang kene dengan taste aku..mak kate..time malam kaler hijau cair..but pagi plak dia bertukar jadi kaler kuning hijau plak..hehehe..ajaib jugak aku rase..huhu..
so pasni..bile aku dah mahir bawa kete..leh la aku test drive kete ni plak kan..hehe...teringin plak aku nak mencubenyer..takpe..sabar2..ape-ape pun..masa aku tuk bawa kete tu akan sampai juga..hehehe..




0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam