سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, January 4, 2009

++ Waduh-waduh! 2 dalam 1 ya dong!!

L is number one Pictures, Images and Photos Two in One.. huhu

Salam..

Ni ler kali pertame aku dapat award & tag dalam mase yang same.. hoho.. besh ke x besh eh??.. (hmmm meh aku pk sat!..)..best kot..huhu..

TAG
#1 describe 10 things about the person who tagged you.

  • She's an ordinary girl..a.k.a Aku Hanya Afzan
  • Gile sangat kat Patchi
  • Suke gelak..gelak..gelak..dan gelak
  • Suke usha blog aku..(haha.perasan jap ;p)
  • Suke kumpulan BunkFace dan sekerabat dengannyer
  • Suke same suke..(haha.ape dah aku merepek ni.)
  • Salah seorang staff NASYID.FM
  • Bersahabat baik dengan kak Sakinah yang juga staff NASYID.FM
  • Suke berpoye-poye bersane rakan-rakan
  • Study kat UITM seberang Thailand..hoho..kat mana tu? lu pk r sendiri... ;p
#02 - Now u have to describe 10 things about yourself.

  1. Najibah nama ku.
  2. Status aku: It's Complicated but on the way gak eh..huhu ;p
  3. Sangat suke untuk mendalami bahasa German
  4. Suke dok depan PC berjam-jam..(haha kantoi dah!)
  5. Suke menyukai..
  6. Suke make-up tebal tang mate..hoho
  7. Bercermin mata walaupun kerap memakai contact lense
  8. Suke buat lawak spontan.(eh?)
  9. Mengeluarkan perkataan lebih kurang 100 perkataan dalam seminit (aden ni cakap laju ler..huhu)
  10. Teringin nak study di Germany..(mudah-mudahan..amiiin!)

#03 - At the end, you need to choose 5 people to be tagged and list their names.

1.Mizie Kimie

2.Hana Brunei

3.Norie Reza

4.Suraya

5.Ade sesape volunteer nak wat tag aku x??


AWARD

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag

1)3)sepuluh fakta/hobi diri saya
  1. Kan
  2. aku
  3. dah
  4. terangkan
  5. kat
  6. korang
  7. Fakta
  8. tentang
  9. diri
  10. aku
4)10 penerima award ini seterusnya
  • Hana Brunei
  • Mizie Kimie
  • Deeno
  • Norie Reza
  • Suraya
  • Cato
  • Enchek Camera
  • Aishun
  • Kiden
  • Eizaz89

5)Siapa yang ditakdirkan menjadi insan terpilih..silelah jawab yer...... :)


-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam