سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, January 4, 2009

++ Julia ini cusine vo d'Daniela

Hoi Zaeme..i cha scho Julia gtroffe uef facebook ond het zaema gchatte..c chom ues d Schwitz..

Julia

hallo

11:16pmNajibah

hallo.. :D:D hihi.. wie gahts??

11:16pmJulia

guet dir?

11:17pmNajibah

au guet merci :):)

was mascht du?

11:17pmJulia

radio lose du?

11:18pmNajibah

ach so.. i mit di chatte ond mit mini muetter sproche

hihi. su sorry furs mini schwiitzer deutsch ;p

11:19pmJulia

scho guet

11:19pmNajibah

merci :D:D

hasch du abbig aesse gasse?

11:19pmJulia

nei wiso?

11:20pmNajibah

haha.. sorry aber esch isch jetzt scho mittenacht

was fuer den ziit bi di?

11:21pmJulia

16:20

11:21pmNajibah

ach..i denke es isch schon ahbig

11:21pmJulia

fasch, aber no nid ganz ;);)

11:22pmNajibah

ach ok..hihi.

ond gehsh du noch in d schuel ode?

11:23pmJulia

ja ich gah no id schuel

11:24pmNajibah

a so oki.. :):)

11:26pmNajibah

weisch du i danke das du ini schwoester vo d daniela bisch

weil du das selbi voname het

11:26pmJulia

mi vater isch de brüeder vo de daniela sim vater

drum hei mier de glich nachname

11:27pmNajibah

ach so..cusine gal

11:27pmJulia

ja

11:28pmNajibah

ah oki..

scho, weisch i chenne daniela wann i in d kanti war

ned scho lange..aber c isch mini beshte fruendi

11:28pmJulia

aha

11:29pmNajibah

jo..

:D:D

ach jo, wo gehsh du in d schuel?

11:30pmJulia

escholzmatt

11:30pmNajibah

ach. i cha no ned ghoet

isch esch in kanton aargau?

ode ned?

11:31pmJulia

nei im kanton luzern

11:31pmNajibah

ach so...okie2.


-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam