سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, January 15, 2009

++ Sanah Helwa ya Gamil Ya Ummi!!!

Mak! Selamat hari lahir ye..isk isk..sayang meme sangat!..ebah xtau nak expelen camne..tapi yang pasti kasih sayang ebah kat mak makin hari makin utuh...erm..yelah, mak banyak berkorban demi anak2 tercinta..banyak ebah tengok perngorbanan mak..cuma ebah x cakap jer...

Photobucket

ebah harap, pada hari lahir mak genap 49 tahun ni akan menjadikan kita seorang insan yang dipandang mulia disisi Allah s.w.t..kita ni hambanya yang lemah mak..ebah ingat lagi mak selalu pesan, kalau buat apa2 fikir dulu..baik buruknye..yang penting ingat ALLAH..jangan lupe solat..

kata2 mak tu akan ebah ingat sampai bila2..InsyaAllah..

ebah seronok sangat tengok senyuman mak bila mak ketawa..ebah tengok seolah2 dalam hati mak takde masalah..tapi yang pastinya dalam hati mak tu, terbuku 1001 perkara untuk kebahagiaan kita bersama..

mak, mungkin ebah kadang2 terlepas kata kat mak..tapi ebah xpernah bermaksud nak menyakitkan hati mak. Maafkan ebah ye mak..ebah sayang mak...

Photobucket

mak, mak....ebah SAYANG mak!..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam