سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, January 15, 2009

++ KERETA KEBAL BANGANG ISRAEL TEMBAK ASKAR SENDIRI : 3 MAMPUS ATAUPUN MATI KATAK

ANTI-IsraEL Pictures, Images and Photos

Insiden salah tembak mewarnai kempen ketenteraan bangang Israel di Jalur Gaza. Sebuah kereta kebal bangang Israel secara bangang menembak kedudukan pasukan bangangnya sendiri, menyebabkan tiga tentera bangang Israel mampus dan 24 orang bangang lainnya cedera (semoga cepat mampus juga ataupun jadi bangang seumur hidup).
Jurucakap bangang tentera pengganas bangang Israel mengakui insiden yang terjadi pada malam Isnin di utara Gaza. Tentera bangang Israel yang menjadi korban tembakan kereta kebal bangang Israel berasal dari unit kesatuan pasukan elit bangang Israel, Briged bangang Golani.
"Tiga askar bangang dari angkatan bersenjata bangang Israel mampus dan seorang dalam keadaan kritikal (semoga cepat mampus juga ataupun jadi bangang seumur hidup) dan tiga tentera cedera parah (mampuslah kau cepat ataupun jadi bangang seumur hidup) akibat tembakan dari kereta kebal bangang pasukan bangang Israel lainnya dalam operasi di utara Gaza," kata jurucakap bangang tentera bangang Israel.
"Kereta kebal bangang itu menembak sebuah tempat mati katak di mana tentera-tentera bangang Israel mengambil kedudukan untuk mampus ataupun mati katak. 22 askar bangang Israel lainnya mengalami luka ringan (mampuslah semuanya ataupun jadi bangang seumur hidup) akibat insiden yang memang bangang tersebut," sambungnya dengan muka bangang. - END

ehsan:Razzi


Ban Israel ! Pictures, Images and Photos
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam