سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, September 11, 2008

++ Tempat-Tempat Wajib dilawati...

Assalamualaikum..

oklah kali ni, xde apa sangat ana nak luahkan cuma..as u all see ni lah tempat ana
online 24
jam kat atas meja makan..hehe..kalo2 tga2 berbuka @ bersahur tu, mesti ade je lap top ana ni..x ke mana..hehe..maklumlah..wiring punye banyak..antum pun boleh tengok kan camne kelam kabutnyer sistem "pemwirean" di situ..hehehe..

Sebelum di kemas..

dan ini pula..tempat beradu..hehehe..bukan official tau..cuma kalau nak istirehat..tengok tv ke movie ke..tempat ni selalu kami sekeluarga dok baring [walaupun x cukup ruang tuk semua] hehe.. erm..tilam malam ni agak berselerak sebab ana dok baca akbar & golek2 [kononnyer nak tido tapi x tido2 gak]. tapi x ghoti2 nak kemas balik...

sebenarnya ana lebih selesa tido di situ..sebab besar sikit ruang..lgpun x panas sgt..kalau dalam bilik tu agak kepanasan jugalah kalau dah nak masuk tengahari tu..mklmlah sun direct kene bilik ana tu..

selepas di kemas...

o yea, kalau antum nampak botoi dgn tutup kuning sebelah kanan tilam [ridset]~ betoika ejaan ana ni..huhu..botoi tu khasnyer tuk kawan2 ku yang x diundang...erm..sape?..cicak..yang ana "anti" sungguh..so senang kalo dia lalu sebelah je..spray je dia cukup2..huhu..well..cicak ni kan..jahat...suke buang "waste" dia sepah2..erm..so xnak bagi dia enjoy..meh sini ana enjoy FIRE minatang tuh..pueh hati..

oklah, sat gi dah tiba masanya tuk bersahur..so ana berhenti dulu la yea..sonang2 ana sambung balik..dgn topik yang baru.. so.. SELAMAT BERSAHUR semua!

Ya Allah..maafkan dosa2 aku ni..

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam