سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, August 27, 2008

++ Lagu Pulangkan Versi PTPTN

Lagu Pulangkan Versi PTPTN
>
> (Pegawai PTPTN)
> Sedikit hutang yang menggoda...
> Sekadar dipandang usah dibayar...
> Kau pasti tak percaya, Duitku bukan untukmu sayang....
> Tiada kusangka kau sungguh kejam...
> Kau peram hutang yang engkau pinjam....
> Namun takkan bahgia kehidupanmu...
> Bila engkau berkonvo...
> Kau milikku...
>
> (Pegawai PTPTN)
> Pulangkan hutang-hutangmu...
>
> (Ex-Student)
> Oh hentikanlah menghantuiku...
>
> (Pegawai PTPTN)
> Oh pulangkan oh pulangkanlah padaku...
>
> (Ex-Student)
> Kupulangkan semua hutangku....
>
> (Pegawai PTPTN)
> Yang dikau peram tanpa relaku...
>
> (Ex-Student)
> Bebaskanlah maafkan daku oh kasih...
>
> (Pegawai PTPTN)
> Tiada kemaafan di sini...
> Kau hutang tanpa bayar sesen lagi...
> Akan kujejakimu, Kemana jua...
> Hingga akhir masa...
> Sayang...



yo, kawan2 mane yg ade utang kat ptptn tu tak terasa ke? hehe

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam