سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, February 24, 2009

++ Surat Cinta-kuh yang diterbangkan nun jauh dari Switzerland..

Salam..

Aku rase: HAPPY

Akhirnya tiba juga surat cinta dari Switzerland.. hehe..nak tahu siapakah gerangan yang menghantarnyer??..ape boypren?? aihh~! bukan boyprenla..tapi dowang tu famili angkat aku semasa tinggal di sana dulu..hehe

aku sebenonyer agak terkejut juga tetibe terima surat daripada diorang nih..sebab ni ler kali pertama aku membaca surat diorang 'by post' selepas bertahun2 lamanya aku terima kabo via email je..huhu

kalau u all nak tau, salah satu hobi aku ialah membace surat..xkirelah email ke, message ke, komen ke, surat khabar ke, surat saman ke, surat bil ke..(aih bil pun dikire surat gak ke?)
kemudian aku dengan bersemangatnyer membalas surat2 tuh..kalau x caye, tanye mak aku ler..hik..hik.. hik..;p

Surat nih bertujuan menanya khabar aku di sini...uhu..terharu rasanye dapat contact ngan dowang lagi setelah 5 tahun meninggalkan negara salji tuh...(haih! rase cam nak fly g sane balik je skarang.. :'( ..) huu..

Photobucket

Photobucket
erk! surat yang bertarikh 12 Januari????..mak aihh..ni post gune kapal ke ??..hehe
apa-apa pun Time kacih bebanyak keju ..ohh! aku sayang sangat diorang... :))

Photobucket
Masa tuk membalas surat cintaku..huhu :P dan juga disertakan sekali gambar aku berukuran poskad ye...huhu

Photobucket

AKU SAYANG KELUARGA RAINERS...
i LiEbi Eu GaNsCh!!


Photobucket

Heissi Marroni...dah lame x makan!! waaa windunyerrr!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam