سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, February 23, 2009

++ A SUPRISED Puscel from Germany!

Salam..

Waaaa..bestnyer...aku tak sangke pulak akan terime puscel yang datangnyer nun jaaaauuuuh dari Germany...hehe..(skema la plak ayat eh..:P)

Pergh!! suke tahap ape aku pun xtau nak cakap dah.. Alhamdulillah..rase gembire sangat!!..(bukak2 je puscel aku terus menjerit suke....hik..hik..hik!! :P)
Besh woo...sekali sekale dapat seperise camni...hehe

Also,Photobucket..Vielen Dank fuer das coolest geschenk...Ich Liebe Es Ganz!! (^_^)

Antara barang2 yang dihantar ialah buku Autobiography kumpulan TOKIO HOTEL~ (one of the most popular RockBand from Germany)..2 jenis gelang, a card & 2 CDs d latest musics from Germany..

Sebenarnya aku tak expect langsung akan terima barang2 camni daripada Lina.. yelah, macam tau-tau je yang aku ni minat gler dengan Tokio Hotel nih...huhu...ape2 pun aku berterima kasih sgt kat dia sebab sudi hantar barang2 camni..akan ku gunakan sebaiknyer..hehehe.. ..Suke punye pasal , aku siap tangkap gambar lagi... huhuhu..

Ewelina,
ICH HAB DICH TOLL LIEB!! Nochmal,Vielen Dank fuer das coolest geschenk...Ich Liebe Es Ganz!!

So kat bawah ni, aku kongsi dengan u all gambar-gambar cenderahati yang berjaye ditangkap.. :P

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lina,Ich Vermisse Dich ganz toll!!..
Ich mochte Dich wieder treffen.. ;(
meld dich, küsse und grüße, Najibah..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam