سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, February 24, 2009

++ Name GAME??

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more haha Pictures, Images and Photos

1. YOUR REAL NAME:

Najibah

2. YOUR GANGSTA NAME: (first 3 letters of real name plus izzle.)

Najizzle (cute!!)

3. YOUR SPY NAME: (favorite color and favorite animal)

Pink Hamster..

4. YOUR SOAP OPERA NAME: (your middle name and street you live on/or neighborhood if it's a number)

Jiserdang

5. YOUR STAR WARS NAME: (the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name)

B.a.h.n.a.. (alamak bunyi dah macam bahana lak...xpun banana.. hahaha)

6. YOUR SUPERHERO/CRIMINAL NAME: (Your 2nd favorite color, and favorite drink)

Purplemineral (haha..ade ke mineral water kaler purple??)

7. YOUR IRAQI NAME: (2nd letter of your first name, 3rd letter of your last name, 1st letter of your last name, 2nd letter of your moms maiden name, 3rd letter of your dads name, 1st letter of a siblings first name, and last letter of your moms first name).

Abhainnnnh (emm..apakah maksudnya???..nak sebot pun payoh..blh tebeli'O't lidah nih..! haha ;P)

8. YOUR WITNESS PROTECTION NAME: (parents middle names).

Ami (wow! mcm name jepun (^_^))

9 . YOUR GOTH NAME: (black, and the name of one of your pets).

Black Garfield (haha..ni garfield versi terbakar ke??)

10 . YOUR HOOD NAME:....first 3 of your first name and add -iqua....

Najiqua (dah macam Nobita munyinyer..huhu ;p)

name. Pictures, Images and Photos
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam