سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, February 2, 2009

++ OhO! Saye SUKA menjawab TAG~~ :P

Photobucket

Wah wah.. ni mesti kes xle nak pk name sape lagi tuk di tag kan?? heee ;p

Rajin bebenor kamu (Afzan) eh mengetag ana...huu..
ape pon makasih daun pandan, ade tag lagi jangan lupe simpan.. ;p (sile abaikan pantun tadi)

Sayang kamu~ ahax!!

Here the rules :

1/ Link to the person who tag you
2/ Post de rules on your blog
3/ Write six random things about yourself
4/ Tag 6 people to your post and link to them
5/ Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog
6/ Let the tagger know when you entry is up

i have been tagged by her....



6 Random Things About Najibah Ali..

1) Wanna go Swim again~~~

2)I am BORED today...oh no.. ;(


3)Wish to have a Swimming pool at her family new house


4)I love babies..well, wish to have one soon..opps! not now..


5)Thinking what shall i do now & later~


6)Can't wait to 'Balik Kampung' again..oh atuks...Timah.. I missing u all alots~!!




I'm going to tag:

Mizie
Hana Brunei
Kiden
Suraya
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam