سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, February 2, 2009

++ ape eh?? (+_+) xde keje...~ uhuk!

Oh so colourful Pictures, Images and Photos

Where is the person who has your heart at this moment?
::. wallah hu a'lam

Are you waiting for something?
::. yup...=)

What were you doing at ten last night?
::. huh..watching TV

Did you cry today?
::. not yet..

Do you hate the last person you had a conversation with?
::. uiks..nop~

Can you sleep in jeans?
::. bleh2

What cant you wait for?
::. i cant wait to......(mne leh gtau..sebok je nk tau...)

When was the last time you told someone you loved them and meant it?
::. oh dun remember ;p

Are you good at giving advice?
::. boleh la..kadang2..

Are you good at giving directions?
::. kot..

When is the last time you told someone you're okay when you're not?
::. when?? hm.. yesterday kowt

What is your favourite shake?
::. vanilla shake.

What movie are you waiting for?
::. none~

What songs do you listen to feel happy?
::. erm...BunkFace ~Situasi ++ Lagu nasyid Nur Shahadah & Cinta Pertama

Garfield or mickey mouse?
::. Garfield of course

In a week, how many times you go online?
::. huh..online sokmo..:P.

What are you listening to right now?
::. BunkFace-Situasi

What was the last thing you ate?
::. Chicken Chop

Something happened today?
::. yup...

Have you kissed someone on the lips in the past week?
::. erk~ nop!

Where is your sister/brother right now?
::. akak kat Ukraine, Abin kat Belfast,UK, Yah kat Terengganu, Muhammad tga makan kat sebelah je ni

Who was the last person you talked to in person?
::. someone special.. who?? ops! its a secret~ :p

Do you have friends?
::. musti la ade...ape da...

In the past week, have you felt sad?
::. yup. :(


colourful Pictures, Images and Photos

jom cube: Tengok gambar ni lelame pastu tutup mate.. ape yang korang nampak?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam