سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, January 18, 2009

++ Patchi sekarang dah banyak kat KL..


Salam..semalam on the way balik dari Postgraduate fair dengan parents di MidValley, tetibe abah ternampak Butik PATCHI..wah wah...dia tanya nak masuk kedai tu x?..aku ape lagi, dah dia bagi green light, aku on je la..huhu..dalam hati rase seronok bangat!..yelah, dulu masa time di Sudan, PATCHI ni memang kitorang wat stok kat umah..kalau abah balik dari oversea, mesti singgah Dubai beli PATCHi.Sekarang ni da makin senang le nak carik...hihi..Alhamdulillah! best2.. :D

Apa yang aku tahu choco Patchi sekarang ni dah makin terkenal di Malaysia..huu..PATCHI ni korang leh beli di MidValley,Bangsar,Pavillion, ataupun di KLCC..

So dibawah ni serba sedikit information bout Butik PATCHI di sekitar KL..so lepas ni leh le korang berpoye2 di sane sambil makan cokelat PATCHI...huhuhu ;p

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at Star Hill Gallery, Lot F7, Explore Level, 1st Floor, Jalan Bukit Bintang, K.L. They can be reached by phone at 03-2143 0091.

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at Bangsar Shopping Centre , Lot 2, Ground Floor, Jalan Maarof, Bkt. Bandaraya, K.L. They can be reached by phone at 03-2096 2091.

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at Crowne Plaza Mutiara Hotel ,Main Lobby, Tiffin Chocolate Room, Jalan Sultan Ismail, K.L. They can be reached by phone at 03- 2145 0091.

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at The Curve Patchi @ MPH, The Curve, Level 1, Mutiara Damansara, P.J. They can be reached by phone at 03-7726 9877.

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at KLCC Patchi @ Parkson Grand, Level 2, Suria KLCC, K.L. They can be reached by phone at 03- 2382 0377.

Patchi - A branch of the famed Lebanese chocolate makers. They are located at Mid Valley Megamall , Patchi @ MPH Mid Valley, Unit JA1, Ground Floor, Mid Valley City, K.L. They can be reached by phone at 03- 2282 8377.


Cokolat PATCHI yang abah beli di MIDVALLEY..

Photobucket

Photobucket
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

ncipan said...

sedap ke Patchi ni sedari Jie? hehe. macam jadi promoter Patchi pulak dia ni

Najibah Ali ナジバ said...

huhu..sedappp....nak tahu rasanya camne, cubalah..hehe..

afzan ; NA said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
besh besh...
nanti poye2 kite shopping patchi eh...

skenye skenye :D

Najibah Ali ナジバ said...

hehe..anti!! jom2..nanti kite pusing2 kat KL kite gi kedai PATCHI!! borong bebanyak tau...huuu.. besh2!!

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam