سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, January 8, 2009

++ Email dari Switzerland..I Vermiisse eu!!

Oh oh..da lama gler x dengar kabar budak nih!..
terharu2..huhu.ingatkan da x ingat aku kat sini... xpelah,
apa2 pun dia da reply email aku
da kire bersyukur le
hehe...
hmm..aku rindu bangat sama diorang le..
susah bebenor aku nak meng'expelen'kan kat korang..
(sendirik fahe udoh le..)..InsyaAllah..ade rezeki.
aku akan jumpe korang balik..
ini JANJI aku..bis bald gal!!
















Keluarga angkat yang aku sayang...

AW: gruetzi!
Marlene Rainer
PapaKhamis, 8 Januari, 2009 11:38:37
Kepada:Najibah ali

hihi cute...hab das geschenk bekommen vielen dank! aber du weisst, dass du uns kein geschenk schicken musst, hoffentlich! also ich meine, wir sind nicht böse, wenn du das nicht tust, wir haben dir ja auch keins geschickt... aber merci vielmal.
au alles gueti, machs guet, tschüüss
marlene


Von: Najibah ali
An: Marlene Rainer
Gesendet: Donnerstag, den 8. Januar 2009, 15:50:08 Uhr
Betreff: gruetzi!

hallo marlene.. wie gahts di so?? i hoffe alli isch guet :D

also, isch mini geschenkt isch scho ubercho?..

sorry fuers mini schwiitzer deuetch!..i probiere esch schribe

also i hoffe vo d bald zu hoere gal :D

alles gueti!

LB,
Najibah
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam