سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, October 24, 2008

++ Tag : Apa kesukaan diri saya?

di tagged oleh: Mr Adi

Senaraikan 10 kesukaan diri anda:
  1. Ana suka orang yang suka berlawak..atau ketawa yang melawakkan.."oh..sonotnyer..."
  2. Ana suka orang yang kemas..aka x selekeh..sodap mata den memandangnyer ha~
  3. Ana suka orang berserban..tak pun berjubah..seperti ciri2 Rasullullah..MasyaAllah.. @ orang alim~ soleh atau solehah..beriman luaran & dalaman..not 'poser' semata2...
  4. Ana suka mendengar musik..dari techno sehingga lagu tidur...hehe bagila lagu apa pun, kalau sedap didengar..layan aje..
  5. Ana suka kalau orang kejut bagun pagi2..dengan cara lembut...kalao kasar memang mood nak bangun tu xde... ngeee~
  6. Ana suka pelajari ilmu agama yang belum ana belajar....
  7. Ana suka..waktu berkumpul sedare mara @ kaum kerabat a.k.a the whole family...masa ni..seronok x terhingga.."eh eh..ala kadar sudeh~"
  8. Ana suka belajar dari cara melihat,mendengar..membaca..kureng sikit...
  9. Ana suka...kecantikan...fesyen..'still bercirikan keislaman..dats IMPORTANT~!'
  10. Ana suka tangkap gambo..so dengan sabarnya menunggu camera canon SLR..insyaAllah 1 hari nanti akan ana milikinya juga....'pergh~! ayat skema'..hee...
Senaraikan 5 jenis lelaki/wanita idaman anda:
  1. Junjungan Mulia Nabi Muhammad SAW
  2. Ummi
  3. Abatie
  4. Tok Mak
  5. Tok Bak
p/s ala ramai lagi la..x cukup tempat pulak.~

Tag ini diforwadkan kepada:

sesapa yang ingin di tag...sila2..

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam