سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, October 24, 2008

++ AWARD: I LOVE YOU Award

Kali ini Jiebahoshin mendapat award daripada EnchekCamera..

Nie award ke-4 ...yippiiee!!..

makasih yew..hehehe...sebelum ni award2 yang diterima diletakkan di site sebelah kanan..cuma yang ni je agak panjang sikit..

p/s ingtkan artis je dapat award nih~

“Love is like swallowing hot chocolate
before it has cooled off.
It takes you by surprise at first,
but keeps you warm for a long time.”

Dengan rasa bertanggungjawab dan rasa terharu terhadap anda sekalian yang tidak jemu-jemu melawat blog ini, JiebahOshin menganugerahkan award ini kepada anda sekali. :)

kepada semua yang sudi memberi support dalam memajukan lagi blog ni...

kepada sesiapa yang ada dalam list ni..n dah pun terima award ini oleh rakan anda, terpulang pada anda untuk letak for 2nd time...

++ Aishun Rafiq

++Kiden belo-belo

++Mizie

++Hana Brunei

++Afzanur Rahman

++Ahlami

++Cato

hehe..kepada yang tak dapat tu,jgnlah ambil serius eh...memain jew ;p

&___Akhir Kata....Majulah 'BLOG [GERS]' untuk Malaysia... heee..

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam