سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, October 20, 2008

++ Schönen tag~!!!

Salam alaik und guten morgen..

heute ist eine schönen tag fuer mich.Mein freunde aus england hat mich angerufen. so lange habe ich nicht von ihn gehört..also, er arbeitet in ein kartofeln bauernhof als bauer. Er mag da arbeitet sogar es so müde ist..und noch 2 wochen arbeitet er da..und dann fligt er wieder nach Manchester..also, es geht =)

was noch~ mein gesund..habe noch halzschmerzen..aber ok als vor vor gestern..habe ich medikamente genommen..also nicht eigentlich ein medikamente aber nur ein hustentablette.
hmm also dieses wochenende..am samstag, gibt es ein Petronas familie tag nur fürs abah gebiet.
++ das freue mich sehr und waere soo super~!!!

also, ich muss jetzt gehen. weil ich etwas zu tun muss.. bis irgendwann.. wasalam und tschau~



Outlandish-Aicha (live)



Outlandish-Aisha Official Clip Vid.

Isam Bachiri & Outlandish~!! Ich Liebe Euch ganz toll~!!!

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam