سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, October 28, 2008

++ K.A.M.I...A.L.I.'s ~ Close Up VERSION.. =)

Salam Alaik~
tiada apa yang ingin ana coretkan.. just wanna 2 say " Kami suka bergambar~ :) "
ana & family memang 'addicted taking pictures'~...mana2 je mesti nak tangkap gambar.. lebih2 lagi ayah ana tu... hehe.. well... at least ada kenangankan.. :D

..:: Abah @ Ali b. Mohd Shariff ::..
d Leader in Our Family.....












Ali & Family...

= Ali b. Mohd Shariff
=Jamilah bt Mohd

=Nabihah
=Najibah
=Nabil

=Nabilah
=Muhammad.... =)


As we go on..we remember all the times we had 2gether...
n we will be FAMILY FOREVER~.... muah..muah..muah~!!!

5 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Zul-Elle said...

Salam ya Anti,

Selain amik gambar famili tu, amik la sama gambar landskap sekitar laman umah tu ke, close-up pokok2 bunga yg berkembang tu, kucing2 comel ke, boleh le tumpang rekreasi mata ni. Just kidding. Anyway tumpang seronok tengok famili ceria dan bahagia.

Najibah Ali ナジバ said...

hehe..oh boleh2... mafi mushkillah.. syukran jazilan untuk cadangan anta tu.. :) sebenarnya ana tak tahu nak letak gambar apa, kebetulan ada gambr keluarga, ana upload sekali.. :) syukran jazilan sekali lagi~

Najibah Ali ナジバ said...

salam ya anta~

ana sudah tambah sedikit gambar ahli keluarga & lanskap teratak kediaman ana untuk tatapan anta. harap anta berpuas hati yea.. wasalam. :)

Zul-Elle said...

Salam alaik...

haaaaaa... macam ni la, pelbagai sudut pandangan namanya, buat tatapan semua.

Satu percubaan yg. baik. keep up a gud work!

Najibah Ali ナジバ said...

waaalaikumsalam warahmatullah..

InsyaAllah wa syukran jazilan ... :)

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam