سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, May 19, 2008

++Sebab-sebab aku SUKE letak banyak gambar...

Salam..

Aku ni SUKE edit gambo... kalau korang tengok kat mypsace atau friendster aku mesti aje ade gambo2 baru...nak tau pasal ape??..

  • aku suke bergambo....perasan tangkap gambo sendiri ..nasib bek abah aku belikan camera tok aku sorang...
  • aku suke, edit bagi lawo gambar tu..bak kate kawan aku...nak bagi HAPPENING skit..hehe
  • banyak sangat gambo kat dalam pic folder aku...gambar aku lagi banyak daripada gambar orang lain..huhu
  • kalau time boring-boring tu..aku suke penuhi masa aku dengan mengedit gambar..[kalau aku rase malas nak buat benda lain]..
  • aku ni suke on Ym..tapi bile da bukak selalu invisible...tengok orang masuk kuar ..tapi aku ni jarang sangat tegur dorang..ape aku buat, membzkan diri mengedit gambo-gambo yang ade...pastu upload kat dalam MS/FS aku..

itulah sebab musababnye korang tengok dalam 2-3 hari..ade je aku lotak gambar baru...dan kalo xde tu , maksudnyer ada masalah teknikal la tu....hehehehe

-Harap Maklum..& Time kasih atas sokongan anda...- ;p

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam