سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, July 7, 2009

++ ISAC STUDIO ISLAMIC BUTTON BADGE~ (( LIMITED EDITION ONLY ))

Assalamualaikum,

Photobucket
Sila Klik pada gambar tuk gambar besar

Kepada sesiapa yang berminat untuk membeli/ menempah Islamic Button Badge keluaran ISAC studio, pls drop a comment dengan menyertakan pilihan badge dan jumlah (unit) yang ingin di tempah.

  1. FALSEHOOD - Is Bound To Perish
  2. ONE MUSLIMEEN - Proud To Be One
  3. ISLAM - Is All About
  4. ONE - God , Faith, Deen, Qiblah, Ummah
  5. ONE MUSLIMAH - Proud To Be One
  6. I'M MUSLIM - 22:77 (Hijau cair, Hijau pekat)
  7. I'M MUSLIM - 22:77 (Pink,Hitam)
  8. ACHTUNG - Fleissige Moslem (Coklat)
  9. ACHTUNG -Fleissige Moslem (Kuning)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
BADGE SUDAH MULA DIJUAL~

Setiap badge hanya tinggal 48 unit sahaja, JADI SIAPA CEPAT DIA DAPAT..

HARGA BADGE

Dapatkan BUTTON BADGE islamik dengan harga berpatutan di pasaran! Hanya RM 3.00 SETIAP SATU

Pakej istimewa!!

HANYA RM 10 : UNTUK 4 Badges

Jadi, TUNGGU APA LAGI?? REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI~

Beli atau tempah sekarang sebelum terlambat...!!!

Wakil-wakil PENGEDAR

Sila dapatkan button badge melalui wakil-wakil kami.

  • Saudara NAZMIE - 019-2806367
  • Saudari NAJIBAH - 012-2099670
  • Saudara NABIL - 012 - 2601675

Berdakwah kerana ALLAH.. DO support ISLAMIC PRODUC TS~ :)

Syukran jazilan, Wasalam..

ISAC STUDIO
~ http://isacstudio.co.uk/about-us/











-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam