سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, February 3, 2009

++ Akak, z dnem narodzhennya!!!

Akak gomok akak comei~huhu. akak da tue dah.. hari ni hari lahir akak yang ke bape eh?? 45 ye??.. hikhikhik..!!

eh salah?? ooo yang ke 24 ke?? ingatkan yang ke 45 tahun...hehehe





Jadi sempene hari lahir akak ni, ebah dengan berbangge hatinye nak belanje akak makan sushi.. hoho.. pilih2 nak yang mane ;p [jap! check dompet jap..huhu]



Ebah bersame akak yang gomok!..hikhikhik! ;p

p/s Di kesempatan yang tak berapa nak sempat ni, ebah dengan sesuki hatinye mendoakan agar akak dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik,mencapai segala impian & cita-cita & last but not least semoga dipanjangkan jodoh dengan **tuuut**.. InsyaAllah..amin..amiin..ya Rabbalalamin.... Sayang akak!

sekian roger and out!

eh eh! jap! jap! akak ebah ade permintaan ni~
TOLONG POSTKAN EBAH SNOW DARI UKRAINE... kuikuikui!!

ok habis dah~Wasalam..
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam