سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, January 7, 2009

++ The Star Education Fair 2009


Participate in Malaysia’s leading education fair!

The Star Education Fair, the country’s premier education fair, will return in 2009 with its 21st edition.

The event will be held on Jan 10 and 11 at the Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC), and will then head up north to the Penang International Sports Arena on Feb 28 and March 1.

With attendance at Star Education Fair 2008 totalling at an impressive 70,000 visitors for Kuala Lumpur and 30,000 visitors for Penang, visitor turnout at the 2009 edition is expected to skyrocket. Numerous local and foreign exhibitors will be participating, occupying five exhibition halls at the KL venue.

If you are a representative of a higher education institution and/or professional body, seize this opportunity to connect with your target audience: secondary and tertiary students, working adults seeking further education, educationists, parents, and other parties interested in the education industry.

Don’t miss out on this golden opportunity to participate in Malaysia’s premier education fair! Book your booth with us now!

Kuala Lumpur

Date: Jan 10 and 11 (Saturday & Sunday)
Time: 11am-7pm
Venue: Exhibition Halls 1, 2, 3, 4 and 5, Kuala Lumpur Convention Centre


Penang

Date: Feb 28 and March 1, 2009 (Saturday & Sunday)
Time: 11am-7pm
Venue: Penang International Sports Arena (PISA)


-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam