سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, January 11, 2009

++ PrOMiSe~♥♥♥♥

Freundschaft Pictures, Images and Photos

I promise you my heart♥
♥I promise you my life♥
♥I promise we'll never be apart♥
♥I promise not to hurt you♥
♥I promise to never make you cry♥
♥I promise to always trust you♥
♥I promise not to lie♥
♥I promise you forever♥
♥I promise you tonight♥
♥I promise you my respect♥
♥I promise to do things right♥
♥I promise to always be there♥
♥I promise until the end♥
♥I promise to always love you♥
♥I promise to be your best friend♥
♥I promise you my love♥
♥I promise you my life♥
♥I promise this forever♥
♥I promise our friendship is my life♥
♥u're the PEANUT to my BUTTER ,♥
♥u're the STAR to my BURST,♥
♥u're the POP to my TART,♥
♥u're the MILKY to my WAY,♥
♥u're the FRUIT to my LOOP,♥
♥u're the LUCKY to my CHARMS,♥
♥u're the ICE to my CREAM,♥
but mostly....
♥u're the BEST to my FRIEND like all others..♥
Freundschaft
♥SEND THIS TO 13 or more than tat OF YOUR closes FRIENDS (INCLUDING ME)
♥I promise you my heart♥
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam