سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Saturday, January 24, 2009

++ Alhamdulillah..udah rezeki deh!

Tuah badan...itulah yang dapat aku luahkan dengan kata-kata..Alhamdulillah..ni yang dinamakan rezeki..siapa sangka,dalam berpuluh-puluh nama yang dihantar dalam Cabutan Bertuah Karnival Pengajian Tinggi Negara 2009 yang diadakan di PWTC minggu lepas, rupanya 2 nama bernasib baik..nak tau sape?? mereka tu ialah parents aku, Puan Jamilah dan Encik Ali..mula-mula nama ayah aku dapat tempat ke-3 dan hari pengambilan hadiah, pihak PTN menelefon mak dan menginform nama emak aku pula dipilih sebagai penerima hadiah tempat ke-4.

So, pihak JPN meminta emak & abah menuntut hadiah..tapi hari yang diminta hadirkan diri tu xkena pada masanye.. hari orang bekerja, so abah x dapat hadir dan aku wakil bagi pihak dia..

Di bawah ni aku muat turun gambar-gambar semasa sesi penyampaian hadiah..

Pengumuman para pemenang di Laman Web
Photobucket

Sesi penyampaian Hadiah oleh Pengarah JPT
Photobucket
Sijil penyertaan
Photobucket

Mengambil hadiah bagi pihak abah
Photobucket
Sijil penyertaan
Photobucket

Hadiah-hadiah yang dibawa pulang (sebelum dibuka)
Photobucket

Selepas
Photobucket

Alhamdulillah..

-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam