سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, December 25, 2008

++ Tag yang berduyun..duyun...

Menanti tuk kene tag... hahaha

Salam... haha. tadi bukak2 je email aku ternampak comment yang dianto leh ukhti Afzan..ingtkan dia komen sebab entri aku, rupe2 aku ditag sekali lagi ,,hoho..adeh kene tag lagi~~~~~(dalam hati suke dan happy~!! :D..) so,dalam masa 2 hari ade 2 tag aku terime... huhu... besh2.. dan ni jawapan2 tuk tag2 yang di tag oleh Ukhti Afzan...(bape banyak tag daaa)
huhu..(p/s bersemangat tuh!)
dengan ini aku akhiri dengan ucakapan...(errkk..ucakapan??..hentam ajelah!...) bebanyak danke!(time kasih) ^^

Three Things That Scare Me :

* Bile tido mimpi bukan2.walaupun da bace doa dah...(uihhh cek seramnooo.....)
* Bangun2 tetibe berade di alam lain....ish.....(taubat2~!)
* Bile tido bilik 100% gelap gelite...

Three Peoples Who Make Me Laugh :

* Oh my meme....
* Si Timon.. haha.. ok2.. Cik Tim aka Fatimah.. well tengok muke die je nak buat aku nak tergelak.. Comei bebangat!!!
* Bile orang buat kelakar... so gelaklah! haha ;p

Three Things I Hate :

* Orang Kurang diajar...aka Melawan cakap
* Cicak!!! eii.. aku bom kang~!
* alotsa tingys..... tapi nanti2lah aku terangkan...ngeeee~

Three Things I Don’t Understand :

* Bile salah dia, dia putar belit dan jadi salah kite lak... (adeh..terbelit2 daaaa...)
* BACK STABBER!!! benci..benci...benci.. kang aku 'tooommbookk' kang.. (bak kate abin...hoho)
* Kenape ade orang yg susah sgt nak jadi seorang yang jujur... (isk~!)


Three Things I'm Doing Right Now :


* Taip keyboard menggunakan jari
* Klik gune Mouse
* Melihat monitor pc gune mata.. haha.. ;p

Three Things I Want To Do Before I Die :


* Just
* Follow d
* Fl0oO0Ow (semoga aku mati dalam keadaan beriman...aminn)


Three Things I Can Do :


* Alot
* Sa
* Things...(nanti bagi aku pk ye!)

Three ways To Describe My Personality :

* Stylish
* Arabic look
* Strict

Three Things I Can't Do :

*Oh
*Entah
*Le...(huhu..banyak gak sebenrnye...)

Three Persons I Want To Tag :


* Norie Reza
* Mizie (mizie oo mizie... silelah jawab tag sis ni yer~..heee)
* Hana (Brunei)... sorry gal... buy hey! its fun tho~~~ :D


So soklan2 cepuperak dah pun hambe jawab.. so sesape yang kene tag...silelah rajin2 gunekan, tenage di jari,mate & akai pikiran menjawab soalan2 yang agak mencabar ni ye... Semoga berjaye! :D

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam