سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, December 24, 2008

++ lagu yang diGAM (tapi best)



Cube hayati lirik ni... sungguh MENDALAM maksudnye..... :)

p/s Siape yang termakan cili, dia yang terase pedasnyer.. huhu

6 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

lirik? lagu algebra ke? ;;)

Najibah Ali ナジバ said...

yezzaa.... anti betoi!!! huhuhu... dgrlah....best lagu die...... :D memang betul2 terkena dkt pihak 'tertentu'... haha

afzan ; NA said...

ye ke lagu ni digam?huhu :-s

Najibah Ali ナジバ said...

yer..abah ana bgtau masa tu dia dgr klfm..huhu x patutla kan... :( lagu N liriknyer bagus tau.....huuuu

afzan ; NA said...

nti tau tak nape kene gam? lagu ni yang dorang nyanyi mase gath kan?

Najibah Ali ナジバ said...

sebab menteri melake perasan yang lirik ni kene kat dier.. bukan2.. diorang x nyanyi lg ni.. sebab lg ni feat. dgn kump. kopratasa.. :)

well.. siapa yang makan cili terase pedasnyer.. so..sendiri mau ingt.. hehe..

anyway khaifa haluki? :D

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam