سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, December 7, 2008

++ Oh! Zaman sekolah...

Rindunyer aku masa zaman sekolah dulu... nak masuk sekolah balik.... huuuu~~~

  • Tadika: Taman Serdang Utama,Chinese Kindergarden
  • Sekolah Rendah: SRK Taman Univeristi
  • Sekolah Menengah: SMK Seri Kembangan & Kanti Wettingen High School (KantonSchule Wettingen), Switzerland

    Jom la usha gambar2 dibawah ni~ :)


Dilantik sebagai Pengawas Sekolah...selama 3 tahun.


Nasyeed Group.. semasa sambutan hari Guru..Rindu kat korang!

Photobucket
Semasa dilantik menjadi ahli Pembimbing Rakan Sebaya selama 3 tahun..

Photobucket
Semasa Kursus Kenaikan Pangkat Kadet Remaja Sekolah di Shah Alam tahun 2004

Photobucket
Masa ni sedang aktif dengan Persatuan Tae Kwon Do..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Kanton Schule Wettingen, Switzerland

I will miss u guys FOREVER~!!

Photobucket

4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

wah..entry baru kite same...pasal skool, haha :x

Najibah Ali ナジバ said...

hehehe..tu la kan.. semalam syok borak2 pasal zaman sekolah.. huu besh! :D

afzan ; NA said...

yes...miss my skool sooooo much :x

Najibah Ali ナジバ said...

huu..same2..nasib bek gambo ms school ade.. leh le wat kenangan :) rindu je tengok... tengok je rindu.. ;p nggee~

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam