سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, December 14, 2008

++ MEGA GATHERING NASYIDFM & NASYEED.COM (Nasyid & Friends)

Assalamualaikum...


Julung2 kalinyer NasyidFm & Nasyeed.com mengadakan gathering yang bertema NASYID & FRIENDS (Mesra di Alam Maya Bersua di Alam Nyata)..


Majlis ini bermula pada pukul 10 lebih dan tamat pada pukul 12 tengahari.Hampir semua dj-dj Nasyidfm yang hadir..Diantara artis2 yang hadir memeriahkan gathering ini ialah kump. Mestika,Wildan, Akhil Hayy, Waheeda, Peserta Akademi Nasyid: In Heart & Sofiya dan tidak lupa juga, artis nasyid baru yang dikenali sebagai Algebra dan Zameer..

Bawah ni aku kongsi sikit gambar sepanjang Gathering Nasyid FM.

So akhir kata, aku berharap sangat agar nasyid fm akan mengadakan mega gathering untuk kali ke-2 dan seterusnya..

Semoga Industri nasyid ini akan terus maju sehingga di pesada Antarabangsa..InsyaAllah..

4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

jieba..thanx for uploading those pics...i had downloading almost all of it :D hope u don't mind :">

pic ana yg tgh makan tu kan...so embarassing lar... :">

Najibah Ali ナジバ said...

sama2.. heheh.. oh xdela..apa nak disegankan. ok je la pic anti tu.. :D nanti anti check kalau2 ada email yang ana send semalam tu k~ ;)

afzan ; NA said...

siyes muke ku klaka...siap terjelir lidah..dowh ;))

tak dapat pun kat email ana..huhu

Najibah Ali ナジバ said...

yeke? heheh.xpe2 comel tu.. oh xdpt kew?.. adeh~ tenet songal lgi..huu.. xpe nanti ana try anto lg k.. huhu

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam