سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, December 4, 2008

++ KeneTagged oleh CATO~!

Trimas ye angah~!! sudi tag akak.. huhuhuh
dan tibalah....soalan2 nyer~~~~

1)Do you think you're hot?

hot? xdelah..cold je sentiase..haha

2)Upload your favourite picture of you!

3)Why do you like that picture?
Sebab suke suke suke suke..

4)When was the last time you ate pizza?
Huh? lame dah...tak ingat bile..aiseh..teringin la plak!

5)The last song you listened to?
Kumpulan Fez City Clan Tajuk lagunyer: Ila Chefti 3ref Bli

6)What are you doing right now besides this?
Dengar Lagu..

7)What name would you prefer besides yours?
Ewelina Pohl

People i tag
  1. Afzanur
  2. Hana
  3. Kiden
  4. Eizaz
  5. Norie

8)Who is number 1?
Kawan Chat + blogger..

9)Number 3 is having a relationship with?
Ha?..entahler..Wallahua'lam.

10)Say something about number 5?
aku memanggilnya Norie & umurnyer jauh berbeze daripd aku...

11)How about number 4?
Dia tinggal kat Sudan..

12)Who is number 2?
A friend from Brunei.. nice friend :D


4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

wahahaha...tag ni dah ana buat..huhu..nti tengok kat blog ana, kat entry yg tajuk sanguine :D

Najibah Ali ナジバ said...

yeke?..hehehehe...maaf dong.. huhu :P

Hasanah said...

Salam Jie :D

Ohh..u changed your url. No wonder kite x dpt view yg lama tu.. Anyway, thanks for the tag! :)

Najibah Ali ナジバ said...

waalaikumsalam warahmatullah hana..yeah i did. had some prob with ma old url. so i changed it. u are most welcome :D happy tangging.. hehe

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam