سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, December 4, 2008

++ GATHERING NASYIDFM !!!

Assalamualaikum...

Kepada Sahabat Sahabat Peminat Peminat Nasyid Sekalian...
Mari sama sama kita ke Gathering NasyidFM pada 13 December 2008 Ini di Shah Alam,
Anda boleh bersama dengan artis2 Nasyid kesukaan anda dan bersama dengan Dj2 NasyidFM serta Staff NasyidFM dan juga Nasyeed.Com

Ramai Artis Nasyid Yang Akan Hadir Pada Hari Tersebut Dan PENYERTAAN ADALAH PERCUMA !!!
Ini Lah masa nya untuk anda berkenalan dengan lebih rapat dengan penasyid2 tanah air... semoga dengan adanya gathering ini dpt kita semua jalinkan ukhuwah dan semoga ia mekar selamanya...

untuk maklumat lanjut mengenai NasyidFM boleh lawati laman ini
Mari Sama2 Ajak Rakan2, Keluarga, Dan semua kenalan anda ke Majlis Ini...
Percuma Sahaja...

Sebarkan Kepada Rakan2 Anda =)

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam