سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, December 10, 2008

++ Impian Seri Dewi , Majalah Keluarga Edisi Januari 2009

Salam,conversation

Alhamdulillah tak sangka pulak gambar aku dapat masuk majalah Keluarga, sebelum ni pihak karangkraf ada call aku, dia tanya aku nak x gambar dan impian aku disiarkan didalam majalah diorang.. aku kata, boleh apa salahnye. Interview..punye interview..last2 dia kata, tgu Majalah Keluarga edisi Januari 2009 nanti..So tadi, tengah2 mak aku belek2 Majalah Keluarga latest edition ,tup..tup ternampak gambar aku. Yah call, dia beritahu aku yang gambar dan impian aku keluar dalam majalah.

Tapi yang sedihnyer, nama aku dan muke aku x same...korang bayangkan, nama aku sepatutnya Najibah binti Ali, tapi jadi Khuzaimah bt Abdul Rahman.HoHo... nak tergelak pun ade..bengang pun ade... tapi selamberlah..aku cakap kat emak aku, nasib bek ade gambo.. bukan senang nak masuk majalah dan mungkin ni rezeki aku happy


Photobucket

Photobucket





0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam