سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Saturday, November 8, 2008

++ Tagged dari Miss Norie :)

As u can see above, I'm Najibah ' from the bottom of my liver ' [betoika ayat ni? haha ;p] ingin meng'answer' tag dari Cik Adik Tomei Norie [hehe makasih tag akak ye ;) ]

Dan ini pula term of condition for this tagged..

Photobucket

* take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.

* DONT change your cloth. DONT fix your hair, just take a picture.

* Post that picture with NO editing.

* post this instruction with your picture.

* Tag 10 people to do this.




Gambar ni ditangkap masa sedang belek-belek youcam kat lap top ni. sambil2 tu tangkap ler gambar sendiri yang sedang perasantan ni.. huhu..
well, kebetulan pula time ana terima msg dari cik adik Norie yang comel lote ni.. ana tgah tngkp gambar ni,, hehe so, pic ni pun not bad jugakan?~ :P.. ngee~~


Makhluk-makhluk Allah yang kena tag~~~~~ JOM KITA TENGOK SIAPA YANG KENA!!

  1. Cato
  2. Ukhti Afzan
  3. Enchek camera
  4. Mizie

Siapa yang ditaip namanya bosar2 ni WAJIB jawab tau~~~~ heee...ala simple je pun. x amik mase u all sgt~~ well??

2 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

Haha....
makaseh ye ukhti mengetag diri ana...

Tapi ana dh jwb tag ni...

Sile ke http://afzanur.blogspot.com/

Nnt ana tmbhkan nama nti kt situ...hehe :P

Najibah Ali ナジバ said...

hehehe...la yeke? tak tahu pula ana.. hehehehe... xpelah. ok gak tu nama ana ditaip sekali ... heehhe :)

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam