سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, November 9, 2008

++ Selamat Pengantin Baru - Suffian & Siti Rahiah


Salam...



'Selamat Pengantin Baru' ana tujukan khas untuk 2 pasangan mempelai yang cun ni... ana harap agar hubungan mereka akan kekal sehingga ke anak cucu & seterusnya ke akhir hayat..macam tak percaya pula.. kawan ana, ana kenal since sekolah rendah dulu akhirnya menjejakkan kaki ke jinjang pelamin bersama pasangan pilihan hatinya En. Suffian. hehehe.. bukan apa maklmlah kami umur sama, tetapi dia sudah bersedia menjadi seorang suri dalam hidup seseorang dan mampu memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri...



Alhamdulillah sudah jodoh namanya...well, ana lama lagi kot.. hehehe.. bertaaruf dulu dan dari situ kita akan mengenali seseorang lebih mendalam ..tapi jika jodoh telah ditentukan Allah , ana redha.hehe..Di majlis tu juga, ana berjumpa dgn kawan2 lama ana masa sekolah rendah.. hehe semuanya dah bosar belako... yelah, dah lama sgt x jumpa.. habis sekolah rendah terus lost contact... nasib baik ada Friendster.. yang menghubungkan kami semula.. :D

sayangnye kami x dapat berbual lama disebabkan hujan yang agak lebat membasahi tanah Serdang, tp ana gembira sangat dapat bertemu mereka semula..

Selepas tu, kami singgah di Jusco Equine Park, jalan-jalan..beli barang sedikit, makan petang, dan pulang ke rumah..

Photobucket

Photobucket

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam