سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, November 30, 2008

++ Jalan2 & makan2 di Al-Marjan Restaurant,KLCC

Salam..

Aktiviti kami.... 29.Nov.2008

Gambar-gambar dibawah yang akan menceritakan segalanya... hee~ so xperlulah ana explain bebanyak kay :P

Photobucket
Makan-makan di Restaurant Al-Marjan di KLCC lepas penat bershopping~
Tetibe rindu nak makan masakan dari negara arab.. tukaq selera..
Photobucket
di (KLCC)tetibe terjumpa dengan kwn abah dr Maritania..berbual2..bergambaq,pastu gi Times Square,bershopping..pilih-pilih baju..
Photobucket
(gambar bawah) emak & abahku yang sungguh ROMANTIK..1 cawan 2 straw...fewwwiiit!

Di promosi YAMAHA..Ingatkan ada drum..kot2 leh survey tp xde.So esok g Alamanda Putrajaya..pergi 'showroom' tu terus..pastu dah ponat 'usha' alat2 musik kat sane,kami g berehat & minum2 di Kedai Kopi di Times Square..lama gaklah pas solat isha' kami dok rehat2 kat situ..melepaskan keletihan & kepenatan selepas sehari bejalan...

so esoq kuar lg.. huhu. letih pun ade. tapi xpe.sebab nak survey YAMAHA Digital drum punye pasal..layankan aje... hee..

oklah. Ilalliqa'!.. nak tido dah ni..penat..
' Tomorrow is a brand new day.. '..

Guten nacht und Assalamualaikum.. :)

4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

afzan ; NA said...

romantik ke jimat? hehehe
[jeles la tengok ke'romantik'an ur parents] :x

Najibah Ali ナジバ said...

hahahah.. 2 2 pun boleh.. hehehe.. jeles?..why not u suruh ur paretns wat camtu.. cnfrm so romantic.. hee :)

afzan ; NA said...

takde maknenye dorang nak buat gitu..huhu :(

Najibah Ali ナジバ said...

ala yeke?..erm..sian la..kalau mcm tu xboleh buat apa2 lah... :( ha..kalo camtu, nanti anti wat gitu dengan your future husband.. confirm romantic~..heheh (gurau je..hee)

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam