سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, November 30, 2008

++ Jalan2 di Alamanda , PutraJaya & The Mines Shopping Centre..

Aktiviti kami..30.Nov.2008

Photobucket

Makan sushi di the Mines.. tengah kelaparan..lepas jalan2.. pusing2 dekat Alamanda,Putrajaya..

Photobucket

Yah,Muhd.ni nak makan ke nak main?.. saat romantik bersama ayah, emak & anak.. SESI SUAP MENYUAP~ :D

Photobucket

Menyempat tangkap gambo dlm tandas~ Teknologi yang canggih masa kini.Cara baru tempat keringkan tangan.

Photobucket

ye saye~ :P.. masa ni. tengah boring giler!

2 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Nabil Ali said...

SUSHIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
nk mkn...
anta ke belfast bley?..hehe...

Najibah Ali ナジバ said...

haha. abin nak? nanti expired lak.. hehe.. nanti abin balik g makan kay :D

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam