سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, November 12, 2008

++ Hari ni & Esok....

KEHIDUPAN HARI NIPhotobucket

Alhamdulillah, Allah berikan aku peluang tuk bernafas lg...

pray 4 allah Pictures, Images and Photos

Hari ni hidupku boleh dikatekan agak bohsan... bukan ape.. abah dah fly ke New Zealand semalam.. emak, sibuk buat kerja , yah dah lene dibuai mimpi @ tido.. muhd, dgn dunia game die...dok dalam bilik 24 jam.. aiseh..yang ana ni.. terase macam nak kuar jalan2.. tapi tgk cuace di luar macam nak ujan je.. dah siap bunyi guruh dentan..dentum.. ish ish..

buhsan..buhsan..tahap ape pun x tahu le....nasib bek ler, internet jadi peneman hidup ku di kala bosan.. haha.. (ayat skema la pulak eh).. sebenarnye ade bende lagi berpedah yang boleh dibuat cume nak tak nak jer... biaselah bile time-time camni.. perasaan LAZY tu sentiase ade dalam diri...apo la eh..

Nasib bek gak Nabilah adik yang ke 4 dah balik sini.. so meriah le sikit dgn pok pek pok pek dier... xdelah sunyi sgt mcm sebelum ni.. tp tu la.. bile da banyak ckp kdng2 tersilap cakap.. da gado.. haha.. bukan gado ape pun.. biaselah dia ni suke menyakat..ana plak suke membalas.. so.. jadilah 1 perang mulut yang agak best di dengar.. [sape yang xtahan totop telinge la ye]..ngee~

Photobucket [Concept]Photobucket

oh ye, lupe plak nak bgtau.. tapi rasanyer smua dah tahu kot.. erm. xdelah ponting sgt pun.. tuk sesapa yang 1st time lawat a.k.a ziarah blog ni.. diharap anda tahu dis is not ONLY an Islamic blog..campur2.. semua artikel ade (artikel yg terlampau xdelah eh).. cuma ana sampaikan apa yang ada baca & kongsi dengan u all semua.. so kalau boleh NO missunderstanding tentang konsep blog ana ni.Sebab disini sajelah tempat tuk luahkan ape yang boleh diluah.. malas nak buat banyak2 blog.. malas nak update banyak2.. macam buang mase (ikut pade kerajinan individu).. so ana rase yang terbaik campur semua dalam 1.. senang!..

tHE HEARt KN0WS. Pictures, Images and Photos

So ana ucapkan selamat membaca & menggodeh2 blog ni k... diharap jika ada apa2 kekurangan jangan malu jangan sogan tegurla.. sama2 kita perbaiki diri yang serba kekurangan ini...

Wallahua'lam...

PhotobucketWasalam.. Tschuess~!Photobucket

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam