سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, October 17, 2008

++ Lagi2 Sudan...Sudan2 lagi...huhu ;p

kalau xnak tengok sila ke artikel seterusnya ye... hehehe ;p



Having Karuf (daging kambing) di Kandahar. Ha..Tafaddhal .. ;)



Sambutan Hari Merdeka di Rumah Kafuri..masa ni ana masuk tarian kebudayaan.



Masa ni, keluar jalan2 bersama unty Faezah & anak2 daranya di AFRA Shopping Mall,Khartoum...hehe..konon2 nak tgk wayang citer Sudan..tapi bila difikirkan semula..mcm membazir je..hehe



Dah bosan dari tahap..ke tahap...sampai xtahu tahap apa dah..main tangkap gambar aje kerja..huhu..masa ni sedang menunggu flight ke Dubai sebelum ke Malaysia..bayangkan dr pukul 5 kami tgu...pukul 7 flight sampai..



Posing sehabis mungkin setelah lotih memperabihkan tenage...



Bersama kawan2 se'ofis' abah..during 'Hari Perpisahan abah dgn RSPOC company'

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam