سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, September 10, 2008

++ Tag..Tag...Tag... Oleh: ENCHEK CAMERA

ding dong !!

Assalamualaikum..kali ini ana telah di tag oleh seorang hamba Allah yang sungguh rajin mengtag orang..hehehehe...ENCHEK.CAMERA..

baiklah, kali ni ana akan menjawabnya dongan sonang hati...hehehe..

tag kali ni amat mudah dari dulu..tak menggunakan banyak tenaga di jari pun..hehe..
well..tutup telinga pun leh buat...

so..

tampa melengah kan tenaga, masa & sama waktu dengannya, mari kita jawab apa yang sepatutnya di jawab oleh soklan2 yang di tanya...huhu [mak aih..panjangnyer]

1st....copy & paste gambo si bulat yang nampak cool je ni..hehehe

Menurut enchek.camera yang diceritakan oleh kawannya nie..tag nie ade 2 version telah d campuraduk kan ke 2 2 nye..erm..camtu?? leh terangkan sikit x?

beza?? ada beza ke?? erm..

Antum nak tahu caranya camne??..wah wah...senang jer...es ist so einfach..hehe bak kate orang german..

  • Copy gambar d atas lalu post d blog anda
  • :: bila dah di save gambar tu..korang upload lotak kat sini..
  • Teruskan tags ini mininum ke 5 blogger yang anda kenal
  • :: hmm..kucing jiran sebelah yang ada blog boleh tag gak??
  • Jangan lupa tingalkan komen d blog mereka
  • ::Oh gitu ke?? sonang ajer..akan dibuat sebentar lagi..
  • Tulis alamat blog anda (d bawah gambar) sebelah alamt blog pemberi tag
  • :: ok2..on d way ni..

Dibuat oleh

antownholic.blogspot.com

reskitrianto.blogspot.com

bashrie.blogspot.com

juzzyouandme.blogspot.com

sweethoney
sofiaroxy

Zhoewynz.blogspot.com

UmmiRosma

Munirah Abd

theorangelily.blogspot.com

lilred799.blogspot.com

thecuppycakeyumyum.blogspot.com

shikinsaiful.blogspot.com

enchek.camera.terbaek.com

jiebahoshin.blogspot.com

hmm..setelah ana teliti betul2 nama-nama yang patut di tag...nilah top 5 yang berjaya..hoho..jadi tolong jawab yea, cik kak..abang kak.. sekalian..huhu

  • Taqiy Kiden
  • Farha
  • Suraya
  • Nabihan
  • Aishun

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam