سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, September 10, 2008

++ Jelena Arsic from Switzerland


Jelena Arsic (left)
from Serbian, living in Switzerland..

Bismillah..Hari ni..ana berbual dgn kawan ana dari Switzerlad..Jelena Arsic..dia ni classmate ana semasa di sekolah di Wettingen High School @ Kanton Schule Wettingen..dah lama juga kami x borak2. so ade la juga topik kami bualkan walaupun x banyak..anyway kami bualkan dlm bhs german..mgkn antum x faham..
Najibah

jeli!!!!

wie gehts????

11:42pmJelena

heey iba

mir gewht es gut

und dir

?

alles klar?

wo bist du gerade?

11:43pm
11:47pmNajibah

hey..ja ja alles klar..bin zu hause..in malaysia

und wo bisch du?

vermisse dich gash toll

!!

11:49pmJelena

ich bin in der schweiz

auch zu hause

11:49pmNajibah

ach ja??..oh okie.hey gratulieren..federer hat scho gewonen

USA tennis open

;D

11:50pmJelena

schön..

aber ich war für serbien

:):)

11:50pmNajibah

hehehe..

ach ja??

ach ja..vergessen du kommst aus serbian

aber ja, es egal..oder

hehehe

so..was machst du gerade?

studierest du noch??

11:52pmJelena

nicht viel

bin zu hause

nein..

.ich studiere nicht mehr

ich habe es nicht geschafft

11:52pmNajibah

ach ja?..arbeitest du?

ach??

echt?

erm..und, machst du nicht?

ich meine, arbeitest du auch nicht oder?

11:54pmJelena

ich bin auf suche nach einem job

11:55pmNajibah

oh...hmm..und was suchst du denn fuer den arbeit?

oh

11:57pmJelena

ein praktikum beim tv

11:58pmNajibah

ach cool..

ganz viel glueck !

wuensche ich dir

11:59pmJelena

danke schön...

ich gehe wieder

11:59pmNajibah

bitte ;);)

11:59pmJelena

tschuess und bis bald

12:00amNajibah

oh..ok2 jeli..bis bald..schonen tag noch

tschuess :):)

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam