سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, September 23, 2008

++ TAG lagi~!~!... WiErDo..ThiNgy~

Di Tag Oleh: Cik Milo....@ Cik Mile.. (Disebut Mi....Le...)
  • State 15 weird things/ habits/ little known facts about yourself.
  • The 10 people I tag are to then to follow my footsteps and write their own 15 weird things/habits and little known facts.

oh Sudan yang ku rindu..ceh rindu la sangat..huhu
-----------------------------------------------------
1. Ana juga belum pernah jejak kaki & juga menaiki EYE ON MALAYSIA seperti mana cik CATO telah katakan sebelum ni...(skema je ayat..hihi)

2.Ana ni bukan jenis suka tunggu orang lama sangat...nanti mesti tanya "kenapa dia lambat.."

3. Suka naik ROLLER COASTER...tapi pada masa yang sama...TAKUT pun ader..

4. Terasa nak kembali ke SWITZERLAND...setelah termimpi berada di sana semula.....

5. 2004-2005 pernah ke Swiss selama 1 tahun..pertukaran pelajar...besh..besh.. :D

6. Ada hamba Allah ni susah sgt nak sebut nama ana...ada yang panggil.. Najihah ler..Najiban le... dan yang paling kurang di ajar....Najisbah..MashaAllah.. ape ingt najis ke ape?...teruk sey...so nama ana yang di beri ikhlas oleh ibu & bapa ana ialah NAJIBAH.. dieja sebagai N.A.J.I.B.A.H.. okie~!

7. Suke pelajari sesuatu melalui penglihatan (visual yang bergerak) & pendengaran....kalau buku..erm kurang...

8. Muke ana ade iras-iras macam emak ana....

9. Sudah memakai spec since darjah 5...

10. Sambut umur 18 tahun di Switzerland...keluarga angkat buat suprised yang sungguh x disangka....Es war sooooo spass ...


11. 1st time dapat hadiah KRISMAS dari keluarga angkat & sambut di Swiss juga..

12. Pernah mengerjakan ibadah UMRAH masa umur 7 tahun...

13. Masa kecik atuk panggil ana Oshin...sebab ana tembam sgt....mcm satu pelakon baby dr Jepun..

14. Suke pada perhiasan...tak kiralah perhiasan bilik atau pun diri....

15. Ana suka pada budak kecik....baby terutamanya...huhu
---------------------------
10 orang di kerah untuk menjawab tag ni...jadi..jgn nak skip pulak eh...
(erm. mcm x cukup 10 je ni)

-aishun
-farha
-suraya
-kiden
-sape lagi eh...x ramai lah kengkawan ni..huhu...
so suke hati lah tuk tag diri sendiri.....

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam