سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, September 16, 2008

++ Alhamdulillah selamat bertolak ke BELFAST.

Assalamualaikum...


Sesi bergambar & taklimat daripada pihak Mara..

Alhamdulillah Nabil telah selamat bertolak ke Belfast..tiba di KLIA pada 7.15 am..boarding time 10 am.

Bergambar sebelum check in..

ana lihat tak ramai kawan2 abin yang fly g belfast. Cuma Nabil & sorang kawan sekolej dia jer. yang lain ada yang ke tempat lain. Antaranya Cardiff.

Flight ticket Nabil..

Well ana sebenarnya berharap dapat ke UK..sebab ana minat sungguh slang British..tup tup, rezeki Nabil pula study ke sana..wah..manyak yeles wo.. :p..hehe.. so lepas ni ebah kena belajar slang british ngan abin pula eh..huhu..anyway ana berharap dia akan membawa balik kejayaan..Insyaallah..

2 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

KiDeN~H.D.3 said...

waa..
bestnye nabil dpt smbung blaja sane..
bagus..bagus..
jie kne tag! hehehe

Najibah Ali ナジバ said...

tulah..tau xpe..nak gi sane gak..uwaaaaa....eh kene tag kew???? x perasan la... maalish !!! hehehehe

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam