سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Tuesday, August 26, 2008

++ Happy Birthday 2 Us!..celebrated @ The Mines Shopping Mall..


Assalamualaikum...

Hari ni aku berjumpa dengan kawan baikku, NurDiyana..kami berjumpa di Masjid UPM..dia mengambil aku sebelum ke The Mines shopping mall..
kami menyambut hari lahir kami bersama...walaupun birthday kami 12 & 23.August..
so setibanya ke sana..kami terus ke tempat "Pikura"..tangkap gambar..


::. & inilah hasilnye..hehehe ::.

well agak best la jugak ..coz first time buat pikura dengan ana..insyaAllah kalau ade rezeki ingt nak buat lagi..hehehe..

so..lepas buat pikura tu, kami isi perut di MC D sebelum solat Asar..
round-round kat the mines tu, then pukul 6 kami balik menaiki Bus Rapid dari Perhentian Komuter Serdang..Alhamdulillah x ramai dalam bus tu..so adalah tempat duduk...hehe..

well today was a best day for me..met my best friend again.. :)


"Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan .Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah..Aku masih tercari-cari Hidayah-Mu Ya Allah..Kau Bantulah aku.."

(highlightkan ayat yang hitam dan antum akan nampak perkataan yang tersirat )

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam