سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Friday, May 23, 2008

++How to ban ISRAELI PRODUCTS--Muslim must read!

I got very good tip for identifying the products to boycott. Every bar Coded product in the market contains its country code included in barcode digits. Please check the barcode of any product before you buy. Check the first 3 digits from the LEFT. Example, an Israeli product will have barcode like:
729 3453459070

The following list is given according the priority as the worst at top and then second worst is next. 729

Israel 570 - 579

Denmark (i.e. 570, 571... 579) 870 - 879

Netherlands (i.e. 870, 871... 879)

300 - 379 France

700 - 709 Norway

400 - 440 German

(salin kod ni and selit dlm dompet)


Please forward this text to as many Muslims as possible Via Email via SMS Via Scrap.....I ask all of u, Muslims...Cant u spare one hour in order to spread this message.

4 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

KIDEN~H.D.3 said...

xnk la selit kat dompet..
nak salin kod tu ,pastu buat besau2..then tepek kat tiang2 kat sudan nih..
kasi smue org boikot bru gempak!

Oshin @ Jie @ Suesse Schwester said...

hahaha..ok gak tu din..kite wat gampak2 nyer..hehehe

KIDEN~H.D.3 said...

okkeehhh..
bile mau start?
esok,kite tunggu dpn afra!!
yeaahh!!!
heheh

Najibah Ali ナジバ said...

haha...esok jom kite boikot! set~ hehehe

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam