سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, May 22, 2008

++Kenal POMPUAN ni?





Apa nak jadi laaaa................Korg kenal pompuan ni?


Dia ni la imam wanita yg mengimamkan sembahyang didlm gereja di mana makmumnya bukan sahaja perempuan malah terdiri dari org lelaki. Dia ni juga memutar belitkan agama Islam.


malah cuba menyamakan semua agama.die ni la Dr. Aminah antara pengasas fahaman Islam Wahabi (Islam moden lakununnyeee....cesssssss!!!!!!!) utk pengetahuan korang sume fahaman ni sudah pun sampai kat Malaysia. ape la nak jadi...

3 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

KIDEN~H.D.3 said...

klu din jmpe minah ni..
mmg free je makan penampor
huhuhu

cato;patchi said...

siut gile pompuan ni. cam shakaiii. ee bengang siut tgk. waaa :((

Oshin @ Jie @ Suesse Schwester said...

hmm..belasah jer..hehehe...yelah, mempersendakan Islam...Laknatullah..

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam