سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, May 21, 2008

++Gambar Salam Perantauan yang disiarkan kedalam akhbar & website Utusan Malaysia..


Salam..


Gambar ini dihantar ke pihak Utusan Malaysia pada Hari Raya Aidil Fitri tahun lepas [2007]..
gambar ini diambil semasa lawatan kami bersama keluarga Duta Malaysia ke empangan Jabal Auliyah,Sudan..


Alhamdulillah..tak sangka, gambar ini disiarkan di dalam dalam akhbar berita harian dan di Salam Perantauan Utusan Malaysia..

Pengirim: Najibah Bt Ali (Jiebah)
Alamat Pengirim: Al-Riyad Street, Al-Khartoum,Sudan.
E-mel Pengirim: hyreotion_lpfanz @ yahoo.com
Penerima: Kepada atuk mak, atuk bak, keluarga ayie,Pakngah,Cik Tom,Shidah di Johor,Keluarga atuk di Muar,Wan Azrul Ashraf dan keluarga, Nur Diyana Norrzuan sekeluarga & Kawan-kawan saya di Malaysia yang mengenali diri ini.
Alamat Penerima: Kampung Kempas Baru,Johor Bahru,Pekan Rawang,Muar,Johor.
Ucapan: Assalamualaikum,Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak & Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kami sekeluarga di Khartoum, Sudan.
Pengenalan Gambar: Haji Ali Bin Mohd Shariff sekeluarga ,Muhammad,Najibah,Hajah Jamilah,Nabihah,& Duta Malaysia sekeluarga.

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam