سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Sunday, May 18, 2008

++Families HANGOUT day~

Assalamualaikum...hmm rupe2nye sedar tak sedar dah 2 hari aku tak tulis blog..maklum la..semalam saudara aku dari Johor Bahru datang menziarah kitorang kat sini..so dok busy melayan diorang sampai tak de masa nak online..hehe...lagi pun sepupu aku yang dok gune pc ni..so kene mengalahlah..hehehe ;p




Taman Tema didalam "Berjaya Times Square Shopping Mall"

oh yea..semalam juga, kitorang gi jalan-jalan kat Time Square..had our dinner dekat Johnny's Restaurant..dah lama x makan steamboat..teringin pula..since dekat Sudan kitorang tahan..sabar2..hehe..

yesterday was ok la..even ade masa2 yang kurang enak aku nak cerita kat korang..but still seronok gak coz dapat kuar dengan family, atuks and my uncle's family..

Anyway, rase macam tak sabar pula nak balik Johor ..yelah dapat jumpe semua sedara2 balik..InsyaAllah..kitorang plan nak ke Singapore sama-sama nanti walaupun x sume saudara aku yang dapat pergi pasal takde passport..anyway looking foward for it...I'll sure confirm Happening!.. ;D

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam