سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Wednesday, March 4, 2009

++ lawak di waktu senja

lidah keluar Pictures, Images and Photosjelir lidah Pictures, Images and Photos

P/S :
Sebelum baca ... sila buat exercise utk lidah dulu ....
1. Cecahkan lidah ke lelangit atas dan kira lapan kali ...
2. Gulung lidah dan kira lapan kali lagi ...
3. Jelirkan lidah dan kira .... lapan lagiiiii ...
copot cahabat ciput
-------------------
catu cenje, ciput cia-cia came copot cambil cari cengkerik. ciput
cuke cia-cia came copot cebab copot cahabat ciput.
cemace ciput came copot cari cengkerik, ciput cakcikan catu cahye
cerah. cahye cerah ciput cakcikan cangat cerah campai ciput came copot
cilau.
cahaye cerah cube culik copot. ciput cangat cuak. ciput
cepat-cepat camba copot cebelum cehaye cerah cempat culik copot. copot
cangat cuak came. ciput came copot cepat-cepat cari chelter cambil
cepat-cepat cembunyi.ciput came copot cembunyi cenyap-cenyap cupaye
cahaye cerah cucah cari ciput came copot.
ciput cakap came copot, "chuuu... chuuu... cenyap... cenyap
copot...". copot cambung cakap, "copot cudah cenyap... ciput cenyap
camelah...".celepas cejam, cahaye cerah cudah chow cebab cucah cari
ciput cape copot.
ciput came copot cangat cuke cebab cahaye cerah cudah chow. copot
cenyum cambil cakap, "copot cayang ciput cebab ciput celamatkan
copot...". ciput cenyum cambil chow came copot...
cekian...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam