سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Thursday, January 1, 2009

++ Azam Tahun baru...

Assalamualaikum2009 Pictures, Images and Photos

Ma'assalamah2008 Pictures, Images and Photos

Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru/Salam Maal Hijrah pada semua yang beragama Islam dan bukan beragama Islam..semoga kita akan menjadi seorang insan yang lebih berilmu, taat kepadaNya dan berjaya di Dunia & diAkhirat..

ish ish..xsangke plak cepat benar mase berlalu pergi..(sebenarnye aku xperasan pun semalam 31st Dec..lagi beberapa jam dah nak masuk tahun 2009)haha.apelah kan..;p..aku rase aku dah makin tue la jawapnyer..huhu..kadang2 aku terpikir balik,sempatkah kite semua akan berjumpa tahun 2010 dan seterusnye..dan mampukah dunia kita menampung manusia yang semakin hari semakin banyak??..so..bak kate Nabil..Lu Pikirla sendiri~

so,apakah AZAM tahun baru anda pada tahun 2009 yer??..aku yakin korang semua mesti ade impian & azam masing2 kan..huu

well azam tahun lepas pun x settle lagi..so akan ku bawa azam-azam aku ke tahun ni...mudah-mudahan Allah permudahkan segalanya..InsyaAllah..amiin..

Kekalkan Keamanan dunia....PEACE NO WAR!!!!!

:] Pictures, Images and Photospeace Pictures, Images and Photospeace Pictures, Images and Photos

-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Boleh jadi kamu membenci sesuatu padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi juga kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu. Allah mengetahui sedang kamu tidak mengetahui"...

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam