سلامت داتڠ .. (^_^)


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

بِسْمِ اَللَّهِ اَلرَّحْمَنِ اَلرَّحِيمِ.. الحمدلله رب العالمين، والصلاة والسلام على أشرف المرسلين، وعلى اله وصحبه أجمعين. أما بعد

ربنا هب لنا من أزواجنا وذريتنا قرة أعين واجعلنا للمتقين إماما


Jangan Lupa Membaca Bismillah dan Berselawat Kepada Nabi S.A.W. Semoga Pengembaraan Anda di Blog Najeeba DiBerkati Allah..Ameen.. Syukran wa Jazakallhu Khairan.. :)

Daisypath Vacation Ticker

Monday, December 15, 2008

++ Yeay!!! PUSCEL dah SAMPAI !!

Salam..

wa wa... besh2.. hari yang sangat best.. puscel daripada my beloved nenek angkat dari Switzerland dah sampai.. huuu..Alhamdulilah!! erm banyak gak benda2 dia letakkan dalam tu.. coklat le, surat ler...gambar ler.. pin ler... sayang sangat pada nenek angkat aku tu.. huuu.. I Liebi Di gansch Muetti~!! :D

hari tu aku ade call nenek.. saje je tanya kabo.. apa cerita terbaru dia dan family aku di Switzerland...pastu dia tanya, kalau2 aku nak apa2 dari sana...huhu.. (macam tau2 je yang aku ni suke makan coklat..huhu).. mule2 agak segan2 kucing~..last2, dia kate xpe nanti dia anto coklat & gambar terbaru family aku...so aku redhakan aje lah... hehe..

bukak2 puscel jer..aku tgk.. waaaa...barang besh2~aku berasa sangat seronok!.. hihi~ merci vellmoll muetti~!!

Photobucket

0 wahai manusia..berpesan-pesanlah..COMMENT me!:

Mari Me'release' tension~

To those yang mengantuk especially with this gloomy weather or yang tengah stress, pls do this simple exercise below :)

Selamat Mencuba!!

ni ala taichi sikit la… sebagai intro dan warming up..

tiru la macam ni… untuk melegakan bahu dan leher..

wa..wa..aaa

gerak kekanan kemudian ke kiri..

gerak ke kiri kemudian ke kanan

ikut je ler… jangan terpusing kepala udah la..

tepuk kuat kuat kat dahi.. ni untuk hilang mengantuk..

dah tu buat gerakan tangan dan badan… buat macam happy aje..

kemudian goyang2 kaki dan badan sikit… buat macam takde masalah…

buat secara agresif pula… jangan peduli apa orang lain kata..

hilangkan semua stress…

pusingkan kepala…

tengok muka kat cermin sambil goyang2.. lawa tak…

akhir sekali buat joget kucing…

--------------

kalau tak hilang juga stress tu ambil bantal kecik gi tidur bawah meja..

Sekian~

Jenguk..Jenguk...

Renungan Sejenak -

"Mahkota kemanusiaan ialah rendah hati." "Jangan memberi makanan kepada orang lain yang anda sendiri tidak suka memakannya." "Yang memimpin wanita bukan akalnya, melainkan hatinya."

People COME People GO ++ Promotion Link

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PhotobucketBoycott Pictures, Images and PhotosPhotobucketFREE PALESTINE PhotobucketFREE PALESTINE Quran Auto ReciterSearch in Quran and Hadith
iluvislam